APPARTEMENT IN BIOGRAD NA MORU IN KROATIë.
Appartement in Biograd na Moru in Kroatië.
4 verschillende appartementen.
* Appartement Elisabeth op de beneden verdieping met terras en BBQ
Met 1 slaapkamer 2 persoons bed en klerenkast, volledig ingerichte keuken met 4 pit gasfornuis. Badkamer met douche. Slaapkamers, 2 x tweepersoonsbed, plus slaapbank in de woonkamer. 2 of 4 personen vanaf € 65,00 p.dag en € 75,00 per dag voor het appartement.
* Appartement Victoria, eerste verdieping Balkon voorkant. 2 tot 4 personen.
Met 1 aparte slaapkamer 2 persoons bed en klerenkast en balkondeur voorkant. Volledig ingerichte keuken met 4 pit gasfornuis keukentafel met 4 stoelen. Badkamer met douche. Balkon voorkant. Woon/slaapkamer met uittrekbare slaapbank en tv en kast en balkondeur. Vanaf € 65,00 p.dag en € 75,00 per dag voor het appartement.


* Appartement Sofie eerste verdieping Balkon achterkant. 2 tot 6 personen.
Met 2 aparte slaapkamers 2 x 2 persoons bed en klerenkasten en balkon met schuifpui achterkant. Volledig ingerichte keuken met 4 pit gasfornuis, vaatwasser en wasmachine, keukentafel met 6 stoelen. Badkamer met ligbad. Balkon achterkant. Slaapkamer met uittrekbare slaapbank en 2 persoons bed voor 4 personen. tv en klerenkast en balkondeur voorkant. Vanaf € 65,00 p.dag en € 88,00 per dag voor het appartement.


* Appartement Justina. De hele bovenwoning. Voor en achter balkon. Mogelijk 12 personen slaapplaats.
Met 3 grote slaapkamers, grote woonkamer, grote keuken, grote hal, 2 balkons. 2 badkamers waarvan 1 met ligbad en douchecabine. Wasmachine, vaatwasser.
- 1 grote woonkamer met 2 grote Banken/slaapbanken voor 4 personen tv, balkon met schuifpui.
- Slaapkamer 1 = met klerenkast 2 persoons bed. Groot balkon voorkant. voor 2 personen.
- Slaapkamer 2 = met klerenkast met 2 persoons bed plus bank/slaapbank balkon voor 4 personen.
- Slaapkamer 3 = met 2 personen bed klerenkast. Balkon voorkant doorlopend met slaapkamer 1 voor 2 personen.
* Grote keuken kompleet ingerichte met tafel en 8 stoelen. en 4 krukjes.


• Badhanddoeken en ander linnengoed aanwezig. Kinder stoeltje, Buggy, kinderzitjes voor de auto. zijkar aan de fiets voor de kleintjes. Pierenbadje. videofilms, lectuur.
Minifietsen zijn aanwezig. Gratis speeltuintje in de straat.


Biograd na Moru is een toeristische bestemming. Er is overal iets te doen om de toeristen te vermaken. Leuke kleine steegjes vol met winkels in het centrum. In de straat is de groot winkelcentrum waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt. De boulevard is groot en mooi. Cadeauwinkels, restaurants, cafe's en terrasjes in overvloed. Eindeloze mooi langs het water wandelen. Prachtige boten aan de grote haven. Live muziek. Groepen die optreden. Elke dag is er een markt met verse groenten, fruit, brood en vis. Bij het centrum is een groot strand met wel 30 kramen langs de boulevard en het strand. ijskraampjes. Touristen treintje, Kermis aan het strand. Het is echt de moeite waard om te zien. Bij het strand, een reuzenglijbaan. Een aparte grote gratis zwembad op het strand aan zee. Bootexcursies is genoeg keuze wel 1200 eilanden en 1600 km kustlijn. U kunt boten en scooter bij de haven huren.


Wij vliegen 1 uur 30 minuten van Keulen/Bonn naar Zadar. En 30 minuten naar het appartement. Ophaal servies is mogelijk.
We hebben gemerkt dat je echt niet een auto in Biograd nodig hebt. Alles is gemakkelijk te voet of met de minifiets bereikbaar.
In Juli en Augustus is het lekker druk. Mei, juni en september is het lekker rustig. Kan toch warm worden 25 a 30 graden.
Bij interesse stuur mij een berichtje. Ik ben de meeste tijd online.
Met vriendelijke groet van Lieky
prijs : 88 €
0031.455426929