APPARTEMENT TORREMOLINOS, COSTA DEL SOL
TORREMOLINOS
Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee enkele bedden. De kamer met het tweepersoonsbed is ook voorzien van een televisietoestel en airco. De badkamer heeft een ligbad en douche.

In de woonkamer is er een hi-fi-keten, digitale televisie en een dvd-speler. Er is ook een airconditioner voorzien in de woonkamer, die zowel warme als frisse lucht kan geven. De keuken is praktisch. Ook is er een afwasmachine en wasmachine aanwezig. Microgolf, broodrooster en andere keukenbenodigdheden zijn ook aanwezig. Op het terras van 31m² is er ruim de plaats om buiten te zitten en te liggen.

Het appartement beschikt over een ondergrondse garage met een eigen parkeerplek. Uw auto staat dus beschermd.

Aan het gebouw, is er een privétuin verbonden met zwembad. Het is daar altijd heel erg rustig. De ideale plaats om even uit te blazen Het strand ligt op zo'n 700m. Aan het strand, is er de dijk met leuke cafétjes, restaurants en winkeltjes. Er is altijd iets te doen dus.

Supermarkten zijn er ook in de buurt. Zo is er al eentje op 200m. Ook is er een beetje verderop een groot winkelcentrum met een Carrefour.

Het centrum van Torremolinos, ligt op 1,5 km. (Zie pagina "Torremolinos")

De bushalte, die 50m verder is, maakt dat het appartement gemakkelijk beschikbaar is.

Ook de trein is in de buurt. Er is namelijk een halte op 300m El Pinillo
Natuurlijk hoort u helemaal
0032.475 65 51 79