CORTIJO CABRERAS - ZEER MOOIE RUSTIG GELEGEN KWALITEITSWONING MET ZWEMBAD!!
VELEZ BLANCO
Cortijo Cabreras 19030701 - Deze zeer mooie grote woning (250m vloeroppervlakte) is gelegen in het klein gehuchtje Los Cabreras. Los Cabreras is zeer mooi gelegen in de vallei van Santa Maria de Nieva.

Met slechts 4 buren, beschut door de bergen rondom en de prachtige vallei een droom om te wonen. Santa Maria de Nieva is het dichtsbijzijnde dorpje op 4 min. Hier is alles aanwezig wat nodig is voor het dagelijkse leven. De grotere stad Huercal Overa is op 15min rijden van de woning.

Deze woning is voorzien van 5 slaapkamers, 2 badkamers, volledig ingerichte keuken, 2 woonkamers, hal, ruime veranda, patio, grote werkplaats( met 3 fase elektriciteit), garage voor 2 auto´s, 2 aparte berging´s, dakterras en een eigen privé zwembad met rondom een betegeld terras. De woning staat los op eigen terrein van 4000m.

Deze woning is volledig gerenoveerd door de huidige eigenaar. De eigenaar is zelf bouwondernemer die een zeer goede naam heeft in het bouwen van traditionele vakwerkhuizen(hout). Voor ons een nooit geziene afwerking/renovatie!
Via de grote veranda kom je binnen in de volledig ingerichte keuken. Aanpalend de keuken heb je de eerste woonkamer. In de deze woonkamer heb je een houtkachel met een ventilatie systeem dat heel het huis verwarmd. Links in de woonkamer heb je de slaapkamer van het gelijkvloers en de gastenbadkamer.

Aanpalend de eerste woonkamer heb je de tweede grote woonkamer met eetplaats. Vanuit de grote woonkamer kan je via de buitendeur naar gezellige patio.

Rechts in de eerste woonkamer heb je de hal met de trap naar de bovenverdieping. Op de bovenverdieping heb je 4 slaapkamers en een zeer mooie badkamer. Via de centrale gang kan je via een buitendeur naar het dakterras.
Verder heb je rechts van de woning (aanpalend) de grote werkplaats. Deze werkplaats kan perfect een andere bestemming krijgen, alle nutsvoorzieningen zijn er aanwezig.

Rechts van de woning (op het terrein) heb je de garage met aanpalend een ruime berging. Achteraan de woning heb je de tweede berging en het zwembad.

De super ligging, kwaliteit en afwerking maakt van deze woning eentje is dat er bovenuit komt!

De eigenaar heeft de renovatie zelf gedaan met zeer hoge norm ( membraan in de muren, volledig geïsoleerd, dubbel beglazing). Alle houtwerk, meubels, ramen, deuren,… van zeer goede kwaliteit/afwerking.

De woning is voorzien van water, elektriciteit, airco warm/koud op de slaapkamers, internet, satelliet tv, vaste telefoon.
De kust is op 30min van de woning. De luchthavens Almeria en Murcia op 1u, de nieuwe luchthaven Covera op 1.20min.
0034.677141315