COSTA CALIDA WONING TE KOOP, VOOR GOLF- EN STRANDLIEFHEBBERS
LOS ALCAZARES
Golf Project (VIC) en is de ideale plek voor Golf- en strandliefhebbers. Het ligt naast de golfbaan Serena Golf in Los Alcázares en op slechts 1 km van het strand.

Los Alcázares, gelegen aan de oevers van de Mar Menor, is een klein dorp dat elk jaar toeristen verwelkomt van alle nationaliteiten op zoek naar rust en ontspanning. Met meer dan 7 km kustlijn kunt u genieten van strand en gastronomie. De stad is verbonden met de zee en biedt een rijke gastronomie tot de geneugten van de bezoeker.

Sport is een van de attracties van het gebied, met de mogelijkheid van het beoefenen van nautische sporten het hele jaar door zoals flykite, dankzij de warme wateren van de Mar Menor. Bovendien, vindt u binnen een straal van minder dan 4 km, drie prestigieuze golfbanen: La Roda, La Serena en Mar Menor Golf Resort. De uitstekende weg verbinding (via de AP-7 en de N-332) en via de lucht (Corvera Airport ligt op slechts 25 minuten afstand) maken van Los Alcázares een ideale plek om van de kalme wateren van de Mar Menor te genieten.

Het project biedt 3-slaapkamer bungalows met 2 badkamers, waarin de moderne stijl wordt gemengd met de mediterrane stijl, wat resulteert in een gezellige woonst. U kiezen tussen appartementen op de begane grond met tuin, of boven met solárium (zonneterras). Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad voorzien van veel groen.
0034.966820460