GITAARLES ANTWERPEN (GRATIS PROEFLES)
ANTWERPEN
Beste gitaristen,

Uit jarenervaring in het geven van gitaarles aan jong en oud en zowel klassikaal als indiviudeel, is het mij opgevallen dat klassikale lessen niet voor iedereen ideaal zijn. Dit kan komen door verschillende interesses, voorkeur van tijden of verschil in muzikaal niveau.

Daarom bied ik 1 op 1 privégitaarles aan voor zowel jong als oud. Deze lessen volgen uw interesses en uw leertempo. Tijdens gitaarlessen, behandelen we uiteraard de basis van het gitaarspelen, denk hierbij aan akkoordenleer, repertoire, techniek en eventueel theorie. Na het beheersen van deze basis, kunnen we kiezen voor specifieke stijlen zoals blues, pop, jazz, rock, funk of country of behandelen we er meerdere. Elk stijl heeft zo zijn unieke aspecten en zijn daarom dus leerzaam om te bestuderen. Binnen deze stijlen gaan we in op stijlkenmerken, zoals timing, improvisatie, gebruik toonladders en akkoorden. Uiteraard kunnen we ook een crossover maken tussen de stijlen en bent u vrij om materiaal aan te leveren, dat u graag speelt. We zullen dan de les afstemmen of uw muzikale voorkeur.

De gitaarlessen die ik aanbied komen in een pakket van vier lessen van elk 45 minuten en worden aangeboden in het centrum van Antwerpen. Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken voor een proefles? Mail mij dan gerust.

Met vriendelijke groet,
Erik de Vries
0032.489 08 24 54