ZEER MOOIE CORTIJO MET EXTRA APPARTEMENT
VéLEZ-BLANCO
Deze traditionele Spaanse cortijo (192m.) is zeer mooi en volledig gerenoveerd met behoud van karakter. De cortijo is gelegen in de Rambla de Oria, op loopafstand van een lokale bar en op 15 minuten rijden van het stadje Albox. In Albo xis alles voorzien wat nodig is voor het dagelijkse leven, vele winkels, supermarkten, een 24/7 medisch centrum, lokale bars, restaurants,…. en iedere dinsdag een grote markt.

De cortijo is voorzien van , 3 slaapkamers, 1 kantoorruimte, 1 badkamer met toilet, een keuken met aangrenzende bijkeuken, woonkamer met houtkachel en een prachtig bovengronds zwembad van 6,5 x 4 m.

De cortijo staat los op eigen terrein van 3001m. Op het terrein zijn er parkeerplaatsen voorzien voor meerder auto´s. Aan de voorzijde van de woning is een mooi terras met uitzicht op de prachtige regio/bergen.

Via de voordeur kom je direct binnen in de ruime woon/eetkamer met houtkachel. In de woonkamer aan de linkerkant heb je de ruime master bedroom.

Vanuit de woonkamer kom je (aanpalend) in een andere ruimte die momenteel benut wordt als kantoor maar ook kan dienen als slaapkamer. Rechts in de woonkamer heb je de gang. In deze gang heb je nog een slaapkamer, de volledig vernieuwde badkamer met toilet en ligbad en de keuken.

Aanpalend de keuken is er nog een extra bijkeuken en een buitendeur die uitkomt op het terras. Naast het terras is er een zomerhuisje van 36m. dat gebruikt kan worden als buitenkeuken. Via de trap naar beneden kom je aan het mooie bovengrondse zwembad met een overdekte zithoek.

Aan de buitenkant van de cortijo heb je een trap naar het appartement. Het appartement is momenteel voorzien van een slaapkamer en een grote opslagruimte. Dit geheel kan perfect verbouwd worden naar een volwaardig appartement met keuken, badkamer, woonkamer.

De woning is voorzien van water, elektriciteit, internet en satelliet tv. De kust is ongeveer 40 minuten rijden van de woning.
De luchthavens Almeria en Alicante zijn op twee uur rijden, Corvera (Murcia) op 1.30u van de woning.

Cortijo Rambla de Oria 19040401
0034.677141315